Opleidingsadviseur (IW Noord-Holland)

Contract Onderwijs is onderdeel van IW Noord-Holland. Contract Onderwijs verzorgt de bij- en nascholing voor medewerkers uit de technische Installatietechnische branche. Het uitgangspunt is het aanbieden van een up-to-date en kwalitatief goed cursusaanbod, waarbij bedrijven kunnen kiezen uit een breed pakket aan opleidingen en cursussen.

Door de groei van Contract Onderwijs zijn wij op zoek naar een gedreven, zelfstandige en creatieve opleidingsadviseur (0.8-1 fte).

Een greep uit de werkzaamheden

Als opleidingsadviseur inventariseer je de opleidingsbehoefte bij de technische installatiebedrijven. Door acquisitie en gebruik te maken van bestaande contacten, realiseer je omzet- en cursistengroei. Je geeft voorlichting door middel van social media, bijeenkomsten, specifieke activiteiten en/of publicaties.

Je overlegt en coördineert de bij- en nascholingsactiviteiten naar zowel de administratie als de opleidingscentra. Met jouw marktkennis geef je gerichte adviezen af en enthousiasmeer je betrokkenen. Je ziet toe op een correcte uitvoer van de scholingsactiviteiten en communicatie naar alle belanghebbenden.

Wie zoeken wij?

De visie “een leven lang ontwikkelen” adem je uit. Naast de verkoop van opleidingen zijn klantenwerving en relatiebeheer sleutelwoorden. Je maakt klanten enthousiast en zorgt voor een langdurig klanttevredenheid. Je bezit het talent om de juiste vragen te stellen en samen met onze technische bedrijven groeipotentie te erkennen en doelgerichte oplossingen te ontwikkelen.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van het verkoopbeleid door het verzamelen van marktinformatie en het toetsen van het ontwikkelde beleid.

Profiel
  • Hbo-niveau (richting marketing, bedrijfskunde of communicatie);
  • Affiniteit met techniek en onderwijs;
  • Adequate communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Analytisch vermogen en pragmatisch;
  • Overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid;
  • Kan zowel zelfstandig opereren als in teamverband werken;
  • Slagvaardig met ondernemingsgeest;
…dan is dit ons aanbod!

Het betreft een ambulante functie met locatie Beverwijk als standplaats. De activiteiten van Contract Onderwijs worden georganiseerd door een klein team. Bij de functie horen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, laptop en telefoon en een goed salaris (EUR 4138 bruto per maand).

Is jouw interesse gewekt?

Mail dan jouw motivatie en CV voor 30 november 2022 naar: e.intema@iwnh.nl.

Voor meer inhoudelijk informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martine Hamstra, via telefoonnummer 088-0082070.

 

Informatie

Locatie
Beverwijk
Richting
Staf
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32 tot 38 uur
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development