Medewerk(st)er backoffice (IW Noord, Oost & Flevoland (IWNOF)/Contract Onderwijs)

IW is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de Elektro- en Installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van ervaren vakmensen voor de technische installatiebranche. Wij begeleiden 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als monteur in opleiding met een opleiding elektro- of installatietechniek willen starten. Naast het opleiden van BBL leerlingen (beroepsbegeleidende leerweg) biedt IW ook op maat gemaakte bijscholingen/trainingen aan voor bestaande vakmensen onder de naam Contract Onderwijs (CO) met het motto ‘een leven lang ontwikkelen’.

Heb jij ervaring in een backoffice-omgeving en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en persoonlijke groei van mensen? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Spreekt dit werk jou aan?

Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor de facilitaire organisatie van alle voorkomende opleidingsactiviteiten en bijbehorende administratie. Je werkt veelal zelfstandig binnen een klein team met veel externe contacten. In het werk sta je veel in contact met klanten, instructeurs en cursisten.

Een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden:
  • Je plant en organiseert interne en externe trainingen.
  • Je bewaakt de voortgang en anticipeert en reageert op afwijkingen in het proces.
  • Je zorgt voor een correct agendabeheer en admini­stratieve taken zoals het verzorgen van uitnodigingen, het presentiebeheer en de acties rondom diplomering en deelnamebewijzen.
  • Je fungeert als intern aanspreekpunt voor onze instructeurs, klanten en collega’s.
Wat verwachten wij van jou?

Je gaat het druk krijgen bij ons. We hebben al veel goed op de rit maar er staat nog veel groei en innovatie op de agenda. Dit betekent dat je uitstekend moet kunnen organiseren, coördineren en communiceren. Meedenken en initiatief nemen zijn belangrijke eigenschappen en om de processen goed te laten verlopen heb je oog voor detail nodig. Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een administratieve- of secretariële op­leiding op niveau 4.

…dan is dit ons aanbod

IW Noord, Oost & Flevoland (IWNOF) biedt jou een zelfstandige baan binnen een klein team met veel contacten. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeen­stemming is met jouw vooropleiding en ervaring op basis van de cao voor het Technische Installatiebedrijf. Deze functie betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Je bent werkzaam op ons kantoor in Apeldoorn.

Kom bij ons werken? 

Mail dan je motivatie én cv voor 31 januari 2022 naar Wendy Meijne, HRM medewerker: w.meijne@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Informatie

Locatie
Apeldoorn
Richting
Administratie
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
0.80 – 1 Fte
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development