Medewerk(st)er backoffice (IW Noord-Holland)

Contract Onderwijs maakt onderdeel uit van IW Nederland en is de bij- en nascholingsorganisatie voor de technische installatiebranche. De wereld van de techniek staat niet stil. Het is een dynamische omgeving met telkens weer nieuwe uitdagingen. Zo zijn er nog volop nieuwe vaardigheden om onder de knie te krijgen, innovaties en nieuwe technieken om te ontdekken en nieuwe markten en kansen waar technische bedrijven zich in moeten verdiepen. Ieder bedrijf heeft een ander specialisme, een ander kennisniveau en dus een andere behoefte. Vanuit IW Contract Onderwijs zorgen we daarom voor actuele, praktijkgerichte trainingen en cursussen.

Heb je ervaring in een backoffice-omgeving en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en persoonlijke groei van mensen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wat kun je verwachten in deze functie?

Als spin in het web ben je ondersteunend in de facilitaire organisatie van alle voorkomende opleidingsactiviteiten en bijbehorende administratie. Je werkt binnen een klein team. Je doet administratieve taken zoals: het verzorgen van uitnodigingen en lunches, het presentiebeheer, het vastleggen van trainingen bijbehorende (cursisten)administratie en de acties rondom diplomering en deelnamebewijzen.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent secuur en stressbestendig. We hebben al veel goed op de rit maar er staat veel groei en innovatie op de agenda. Meedenken en initiatief nemen zijn belangrijke eigenschappen. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

…dan is dit ons aanbod!

Er is bij IW veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Bij de functie horen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met een goed salaris. Afhankelijk van jouw opgedane werkervaring ligt het salaris vanaf €2566,- bruto per maand op fulltime basis.

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met:
Martine Hamstra
06 – 54 22 83 43.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Informatie

Locatie
Beverwijk
Richting
Administratie
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
0,4 FTE
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development