Instructeur Installatietechniek (fulltime) Goes

Voor IW Brabant-Zeeland regio Goes zijn wij op zoek naar een collega instructeur Installatietechniek (1fte).
Functieomschrijving:

Als instructeur heb je één doel! Jongeren opleiden in het vakgebied techniek. Je werkt in deze functie nauw samen met docenten van verschillende onderwijsinstellingen waar onze leerling-werknemers het theoriegedeelte volgen.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar een medewerker die hart heeft voor het opleiden van jongeren en techniek. Dit blijkt uit de pedagogische en didactische wijze waarop je de jongeren traint in hun technische vaardigheden.

Je hebt een voortgezet vakdiploma op het gebied van installatietechniek en ruime praktijkervaring. Jouw motivatiebrief vertelt ons hoe jij op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en waar precies jouw interesses liggen in deze branche.

Ons motto is: ‘een leven lang leren’. Het ontwikkelen van vaardigheden door middel van opleidingen en trainingen vinden wij belangrijk. Wij verwachten van onze instructeur dat hij bereid is om een intern opleidingstraject te volgen voor PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift).

Samenvattend: Ben je gedreven, heb je hart voor het opleiden van jongeren en heb je hart voor de techniek? Dan zien wij jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet.

Ons aanbod:

IWBZ biedt jou een uitdagende baan waar je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw vooropleiding en ervaring.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rudi Clement via 06 -18 65 32 13 Solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 15 oktober 2020 naar Carry van Overveld c.vanoverveld@iwnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet wenselijk

 

Informatie

Locatie
Goes
Richting
Installatietechniek
Opleidingsniveau
MBO
Dienstverband
Fulltime
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development