Instructeur Elektrotechniek (m/v) (IW Noord-Holland B.V.)

Op dit moment zijn wij voor de locatie Zaandam en/of locatie Hoofddorp op zoek naar een enthousiaste Instructeur Elektrotechniek (M/V) voor 32 tot 38 uur per week. 

IW Nederland is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de Elektro- en Installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en op maat opleiden van vakmensen voor de technische installatiebranche. IW begeleidt jaarlijks zo’n 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als monteur Elektrotechniek of Installatietechniek willen starten.

Wat ga je doen

De instructeur zorgt voor de kennisoverdracht van de praktische vaardigheden voor de opleiding Elektrotechniek en heeft een belangrijke rol in de algehele begeleiding van de leerling-medewerkers. De instructeur kan zijn reeds eerder opgedane praktische kennis overbrengen op de leerling-medewerkers.

De instructeur verzorgt de praktijkinstructie voor circa 10 tot 15 leerlingen per dag van verschillende mbo-niveaus. Hierbij straal je het motto van ‘een leven lang leren’ uit.

Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan stuur je aan op het doorlopen van de verschillende modules van de opleiding. Je instrueert, stuurt bij, coacht en zorgt ervoor dat de leerling-medewerker de opleiding binnen de afgesproken duur afrondt. Ook bezoek je de werkplek van leerling-medewerker. Daarnaast ondersteun je de organisatie voor promotiedoeleinden op scholen en evenementen. En, last but nog least lever je een belangrijke bijdrage aan het aangeboden lesmateriaal.

Jouw profiel

• een afgeronde opleiding Elektrotechniek op mbo-niveau 4;

• minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

• bij voorkeur een afgeronde opleiding erkend praktijkopleider en/of de bereidheid om de Hybride vakopleiding te volgen;

• in bezit van het rijbewijs B en auto;

• de beschikking over coachende leidinggevende vaardigheden in relatie tot jong volwassenen met zeer afwisselende sociale achtergronden en milieus;

• didactisch en pedagogisch onderlegd;

• representatief met goede overtuigende communicatieve vaardigheden.

Ben je een ervaren leidinggevend (of service) monteur Elektrotechniek en vind je het leuk om kennis over te dragen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons aanbod

IW Noord-Holland biedt jou een zelfstandige baan binnen een klein team waarbij je jouw passie voor opleiden en techniek kunt combineren. Wij bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris zal in overeenstemming zijn met jouw opleiding(en) en werkervaring.

Kom bij ons werken!

Klinkt dit als iets voor jou? Mail je motivatie én cv voor 31 augustus 2021 naar Esther Intema (HR-manager), e.intema@iwnl.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coen Vredeveldt (districtmanager) via 06 – 30 88 99 34

Informatie

Locatie
Zaandam, Hoofddorp
Richting
Elektrotechniek
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32 tot 38
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development