Instructeur Elektrotechniek (IW Zuid-Holland)

IW is dé opleider in de Technische Installatiebranche. Wij voorzien bedrijven van kwalitatief goed opgeleid personeel met het vakmanschap voor de Technische Installatie­branche en krijgen energie van het (bij)scholen van deze medewerkers. Wij zijn voorlopers op het gebied van kwaliteitsregelingen en de kwaliteit van beroepspraktijkvorming. Daarnaast zien wij het als onze taak om onze branche te profileren als aantrekkelijke werkgever én om een bijdrage te leven aan de belangrijke transitie richting duurzaamheid.

Voor de regio Zuid-Holland is IW Zuid-Holland, met praktijklocaties in Leiden, Rijswijk, Rotterdam en Dordrecht, op zoek naar een ervaren instructeur Elektrotechniek voor 38 uur per week om samen met een team van 20 enthousiaste collega’s onze 300 Monteurs in Opleiding op te leiden en perspectief te bieden. 

Wat ga je doen?

Een dag uit het leven van een instructeur is nooit hetzelfde. Enerzijds stuur je aan op het doorlopen van de verschillende modules van de opleiding om te zorgen voor het op tijd afronden van de opleiding. Anderzijds fungeer je als coach voor de leerlingen en leer je hen werknemersvaardigheden aan zoals onder meer werk­motivatie, leermotivatie, zelfstandigheid, stress­bestendigheid en opkomen voor jezelf.

Hierin werk je samen met de begeleider leren en werken en sta je als team klaar voor de monteurs in opleiding.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde opleiding elektrotechniek op mbo-niveau 4 of gelijkwaardig kennis niveau;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding PDD, dan wel de bereidheid om deze te behalen;
  • De beschikking over coachende leidinggevende vaardigheden in relatie tot jong volwassenen met zeer afwisselende sociale achtergronden en milieus;
  • Representatief met goede overtuigende communi­catieve vaardigheden. In bezit van het rijbewijs B (reizen is geen probleem voor je)

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf. Hieronder valt tevens een aantrekkelijke pensioen­regeling (wij betalen 2/3 van de premie);
  • Recht op 25 vakantie- en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;

Sollicitatie of vragen over de functie;

Sollicitatie of vragen over de functie kun je richten aan Kees Westdijk (opleidingsmanager) c.westdijk@iwnl.nl (06 520 36 444)
Soort dienstverband: bepaalde tijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Informatie

Locatie
Leiden, Rijswijk, Rotterdam en Dordrecht
Richting
Elektrotechniek
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
38
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development