HR Marketing Manager (regio Zuid-Holland)

‘Hart voor de mens en oog voor de verandering’

IW Zuid-Holland

IW Zuid-Holland positioneert zich in haar regio als dé opleidingspartner in het BBL-segment alsook binnen het her- en bijscholen van technisch personeel. IW Zuid-Holland bestaat 30 jaar, heeft 4 praktijklokaties en telt 22 bevlogen vaste medewerkers en zo’n 300 monteurs in opleiding. Naast het opleiden op één van onze moderne en inspirerende praktijklocaties worden onze monteurs in opleiding actief en persoonlijk begeleid in hun ontwikkeling bij onze opdrachtgevers. Daarnaast verzorgt IW Zuid-Holland diverse aanvullende praktijkcursussen en opleidingen voor personeel in de technische installatiebranche.

Uw functie en belangrijkste focus

In deze functie ben je als HR Marketing Manager mede verantwoordelijk voor de realisatie van de visie en strategie van IW Zuid-Holland en het optimaal inrichten en leidinggeven aan de organisatorische en personele processen en cultuur. Je opdracht ligt in het initiëren van beleid op gebied van HR en marketing, waarbij binnen marketing het speerpunt ligt bij de arbeidsmarktcommunicatie. Uitdagend is ook de opdracht om IW Zuid-Holland in haar regio nog sterker te positioneren als dé opleidingspartner in het BBL-segment alsook binnen het her- en bijscholen van technisch personeel. Dit moet resulteren in een duidelijke groei van het aantal monteurs in opleiding! Je rapporteert aan de directeur van IW Zuid-Holland en bent lid van het Management Team.

Je profiel
  • HBO diploma op gebied van personeel en organisatie;
  • Kennis van relevante actuele wet- en regelgeving;
  • Marketingervaring is een pré ;
  • Up-to-date met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
  • Visie en resultaat gedreven;
  • Omgevings- en organisatiesensitief;
  • Situationeel leiderschap met juiste balans tussen zakelijkheid, mens en proces;
  • Sterke communicator en vlot in de omgang;
  • Stevige persoonlijkheid die, ook onder druk, ruggengraat toont.
… dan is dit ons aanbod!

IW Zuid-Holland biedt een functie met groot maatschappelijk nut waar met een grote mate van vrijheid en met een groep van bevlogen medewerkers, de organisatie verder uit te bouwen en te positioneren is. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met je opleiding(en) en werkervaring.

Geïnteresseerd?

Ben jij de HR Marketing Manager die wij zoeken? Mail je motivatie én cv naar c.vandenheuvel@iwnl.nl ter attentie van Cor van den Heuvel, directeur IWZH. Bij vragen over de functie kun je bellen naar 06 – 10 92 40 67.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Informatie

Locatie
Rijswijk
Richting
Marketing en communicatie
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
bespreekbaar
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development