HR-functionaris

Word jij blij van een correcte administratie en weet jij hoe de personeelsprocessen er binnen een organisatie uit zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij
Je bent positief ingesteld, accuraat en beschikt over overtuigingskracht. Je bent stressbestendig en zodra de drukte toeneemt houd jij het overzicht, bewaar je rust en stel je de juiste prioriteiten. Jij houdt van afwisseling in je werk en je maakt je administratieve systemen snel eigen. Jij geeft nieuwe medewerkers (monteurs in opleiding) een warm welkom en regelt alle HR zaken tot in de puntjes. Jij draagt bij aan een plezierige werkomgeving voor directe collega’s, overige stafleden en monteurs in opleiding. Als HR-functionaris werk je op onze afdeling administratie, waar behalve de personeelsadministratie ook de financiële-, salaris- en subsidie-administratie wordt gevoerd. Je staat stevig in je schoenen en je vindt het werken met veelal jongeren (< 25 jaar) leuk.

Taken

 • Je stelt arbeidscontracten op, bewaakt aflopende contracten, proeftijden, periodieken, én functie- en/of salariswijzigingen;
 • Je verwerkt de verzuimmeldingen en signaleert de acties vanuit de wet verbetering poortwachter;
 • Personeel- en salarismutaties (in-, door- en uitstroom) invoeren en verwerken;
 • Beroepspraktijkvormingsovereenkomsten (BPVO) verwerken en bewaken;
 • Toepassen van arbeidsvoorwaarden en CAO regelingen;
 • Medewerkers en leidinggevenden informeren over arbeidsvoorwaardelijke regelingen en deze uitvoeren;
 • Het onderhouden van contacten met externe instanties zoals UWV, Wij Techniek, MN Services, Arbodienst etc.;
 • Ondersteunen salaris- en financiele administratie;
 • Uitvoeren van gezamenlijke taken van de afdeling administratie.

Wat neem je mee

 • HBO werk- en denkniveau en ervaring op HR-gebied.
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met salarisverwerking is een pré.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen. Je bent aantoonbaar in staat om personeelsproblematieken en- behoeften te achterhalen.
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en integere houding.
 • Ervaring met geautomatiseerde personeelssystemen (Globe Exact) is een pré.
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom arbeidsvoorwaarden en kunt deze vertalen naar praktijksituaties.
 • Je brengt naast veel vakinhoudelijke kennis en ervaring ook een flinke dosis enthousiasme en humor mee.

Ons aanbod
IW Zuid Oost biedt jou een veelzijdige functie met veel contacten, onder andere met onderwijsinstellingen, (technisch) bedrijfsleven en natuurlijk jouw IW-collega’s. Als opleidingsbedrijf hechten wij veel waarde aan (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Standplaats voor deze functie is Roermond.

Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met jouw kennis en ervaring op basis van de CAO voor het Technische Installatiebedrijf. Denk hierbij o.a. aan: 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, laptop, telefoon en reiskostenvergoeding.

Het betreft een functie, met uitzicht op een vast contract. Het is geen nieuwe functie, je gaat een collega vervangen die met pensioen gaat. Parttime is bespreekbaar.

Wie zijn wij?
IW Zuid-Oost is een zelfstandig onderdeel van IW Nederland en is de grootste praktijkopleider in de installatietechniek voor Limburg en Zuid-Oost Brabant. We hebben ruim 25 jaar ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van vakmensen voor de technische installatiebranche.
IW Zuid-Oost kent 3 pijlers: Scholen (opleiden van BBL-ers), Bijscholen (cursussen en trainingen) en Omscholen (opleiden van zij-instromers). Wij begeleiden jaarlijks ruim 200 jonge, ambitieuze talenten die als monteur in opleiding met een opleiding in de installatietechniek willen starten. Naast het opleiden van BBL leerlingen (beroepsbegeleidende leerweg) biedt IW Zuid-Oost ook op maat gemaakte bijscholingen/trainingen aan voor bestaande vakmensen onder de naam Contract Onderwijs (CO) met het motto “een leven lang leren”. Wij werken vanuit CIVIL in Roermond (hoofdlocatie) en hebben nog praktijklocaties in Cuijk, Helmond en Heerlen. In het CIVIL volgen we de laatste stand van de techniek en passen we de innovaties uit de branche toe in onze opleidingen.

Klinkt goed toch?
Mail je motivatie en CV voor 19 november a.s. naar infoiwzo@iwnl.nl.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Petra Uiterwaal, Office Manager IW Zuid Oost via onderstaand telefoonnummer.

IW Zuid Oost, Kerkeveldlaan 4, 6042 JX Roermond
Tel.nr. 0475- 34 6767 www.iwnederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Informatie

Locatie
Roermond
Richting
Administratie
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
min. 20uur, max 40uur.
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development