Financieel manager (IW Noord & Oost en Flevoland)

Spreekt dit jou aan?

De financieel manager heeft de verantwoordelijkheid over de financiële administratie en de leerlingen­administratie en ondersteunt & adviseert bij financiële, bedrijfs­kundige en strategische vraagstukken de directie. Je vertaalt strategische beleids- en organisatiedoelen door naar de benodigde financiële middelen en ruimte, beheert en optimaliseert de administratieve organisatie en interne controle.

Je fungeert als aanspreekpunt en adviseur voor het mana­­­­­­­gement en geeft gevraagd en ongevraagd advies, ook signaleer je ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Je maakt deel uit van de landelijke werkgroep (IWNL) met de regionale financiële managers. Je bereidt de jaarrekeningen en de NEN 4400 audit voor. Je bent verantwoordelijk voor de (periodieke) rapportages en begroting en je houdt controle over het debiteuren- en crediteurenbeheer. Ook zorg je dat de subsidieaanvragen goed lopen en houdt hier controle op. Je bent verantwoordelijk voor de salarisbetalingen, aangiften en ziet toe op de inrichting en toepassing van de werkkostenregeling.

Voldoe jij aan deze eisen?
  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met gerichte financiële opleidingen.
  • Minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijk functie.
  • Ervaring met en kennis van financieel beheer, grote subsidiestromen, projectadministratie en admini­stratieve organisatie.
  • Beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en je bent in staat effectief leiding te geven en met alle geledingen te communiceren.
…dan is dit ons aanbod!

Een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie met veel contacten. Je werkt zelfstandig en er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. We bieden jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met jouw vooropleiding en ervaring met een salarisindicatie tussen de € 4.227,00 en € 5.643,00 bruto op fulltime basis. We bieden je een fulltime tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse in deze uitdaging?

Mail dan jouw motivatiebrief en cv naar Wendy Meijne, HRM medewerker IW Noord, Oost & Flevoland: w.meijne@iwnl.nl. Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Nabil Chourak, interim financieel
manager IW Noord, Oost & Flevoland op 06 39148454.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 19 november 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Informatie

Locatie
Apeldoorn
Richting
Staf
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
fulltime
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development