Districtmanager (IW Noord-Holland)

Techniek is de toekomst en het heden. Bij IW zorgen wij ervoor dat iedereen klaar is voor de techniek van morgen. Heb jij passie voor de techniek en ben jij de schakel die wij missen om onze opleidingen naar een hoger niveau te brengen? Dan ben jij die diegene die we zoeken.

IW is dé praktijkopleider op het gebied van opleiden in de elektro- en installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van ervaren vakmensen voor de technische installatiebranche. IW begeleidt jaarlijks zo’n 2.500 jonge, ambitieuze talenten die als monteur in opleiding met een opleiding in de elektro-, koude- of installatietechniek willen starten.

Samen met een collega districtmanager (duobaan) ben je verantwoordelijk voor het opleidingsproces op de locaties Den Helder, Hoorn, Beverwijk en Heerhugowaard. Je inspireert het team om nog meer in te zetten op kwaliteit in opleiden en begeleidt en coacht een ieder in zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast maak je onderdeel uit van het MT. Hierdoor ben je een belangrijke schakel in het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Een greep uit de verantwoordelijkheden en werkzaamheden:
  • Coachend leidinggeven aan instructeurs en leer-werkbegeleiders. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal;
  • Verantwoordelijk voor een goed en veilig werkklimaat en een positieve werksfeer in en tussen de teams;
  • Verantwoordelijk voor de instroom en doorstroom van (voldoende aantallen) “monteurs in opleiding”;
  • Ziet toe op het naleven van afgesproken procedures. Denk aan afspraken op het gebied van in-, door- en uitstroom van “monteurs in opleiding”. Evenals de afspraken over het opleiden, de begeleiding en de detachering;
  • Ga voor het functieprofiel naar: www.werkenbij.iwnederland.nl/functie-eisen-districtmanager
Wie zoeken wij?
  • Je hebt minimaal een hbo-vooropleiding met gerichte aanvullende opleidingen;
  • Je hebt minimaal 7 jaar gerichte werkervaring op het gebied van leidinggeven;
  • Je hebt affiniteit met techniek en onderwijs;
  • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om veranderingen door te denken en door te voeren;
  • Je bent een verbinder in de breedste zin van het woord. …dan is dit ons aanbod! Je werkt tussen en met professionals. Samen met je duo-partner bestuur je het district, waarbij er volop ruimte is voor jouw ideeën en aanpak. Bij de functie horen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris passend bij jouw werkervaring (€ 5200/6300 fulltime). Er is mogelijkheid voor thuiswerken, een mooie leaseauto, een laptop/telefoon, een onkostenvergoeding, veel vakantiedagen en een goede pensioenregeling. And last but not least voldoende ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling.
Interesse in deze vacature?

Mail jouw motivatie en cv naar Esther Intema, e.intema@iwnh.nl. Sluitingsdatum: 3 april 2023. Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel met Esther 088 008 20 00 (ma t/m do).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Locatie
regio Noord
Richting
Staf
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
0.5-0.7 fte
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development