Commercieel Adviseur Buitendienst (IW Brabant-Zeeland)

IW is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de elektro- en installatietechniek. IW Contract Onderwijs heeft ruime ervaring met het persoonlijk en op maat opleiden van (ervaren) vakmensen voor de technische installatiebranche. Het opleiden bij IW Brabant-Zeeland vindt plaats op onze 8 praktijklocaties in de regio namelijk in Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven, Helmond en Veghel. Hierdoor is IW altijd dichtbij. Dichtbij onze cursisten, dichtbij onze bedrijven en dichtbij wat er in de regio speelt. Ons motto is: ‘Omdat opleiden werkt!’.

Wat wij zoeken!
Als Commercieel Adviseur Buitendienst Contract Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer op het gebied van om- en bijscholing. Jij zorgt voor het behalen van de jaarlijks vastgestelde bedrijfsdoelen voor de regio Zeeland en West-Brabant.

Wie ben jij?
Jij hebt hart voor sales en techniek en beleeft plezier in het benaderen van (nieuwe) bedrijven, het plegen van acquisitie en het verzorgen van advies inzake opleidingsmogelijkheden voor de relaties!

  • Affiniteit met de elektro- en/of installatietechnische branche.
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent commercieel een kanjer
  • Je hebt een dynamische, zelfstandige, ondernemende en proactieve houding;
  • HBO werk- en denkniveau
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je kunt plannen en organiseren en werkt gestructureerd.

Wat wij bieden!
Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met zowel maatschappelijke als bedrijfsmatige aspecten. Het is een zelfstandige functie met veel vrijheid waarbij je nauw samenwerkt met een team bestaande uit de backoffice, instructeurs, begeleiders en managers.

Wij bieden je bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon, laptop, auto en onkostenvergoeding.

Interesse?
Popel jij om als Commercieel Adviseur Buitendienst Contract Onderwijs aan de slag te gaan? Dan zien wij jouw sollicitatie met veel plezier tegemoet!

Mail je motivatie en CV naar Carry van Overveld (HR-manager):c.vanoverveld@iwnl.nl
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Inge Broers (Teamleider Contract Onderwijs): 06 1111 3140

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Informatie

Locatie
Brabant-Zeeland
Richting
Installatietechniek
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
38 uur
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development