Ben jij de creatieve, commerciële en communicatieve stagiaire, die ideeën kan omzetten naar acties?

Stagiaire marketing en communicatie bij IW Midden

Ben jij de creatieve, commerciële en communicatieve stagiaire, die ideeën kan omzetten naar acties om onze diensten meer en beter onder de aandacht kan brengen bij onze klanten? Wil jij hiernaast ervaring op doen bij een landelijk opererend bedrijf met als standplaats Amersfoort?

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons kan helpen in het bedenken/uitvoeren van een nieuwe (online) strategie, marketing campagnes en website voor 2021. In deze rol werk je mee in het marketingteam en denk je mee over de campagnes, doelgroepen en kanalen (zowel online als offline) die ingezet kunnen en gaan worden. Ook is analyseren een belangrijk onderdeel wat we van je zullen verwachten om te achterhalen hoe onze campagnes presteren en of we nog kansen laten liggen. Tot slot houd jij je bezig met een stuk content marketing.

Voldoe je aan het onderstaand?

Je kunt niet wachten de opgedane theoretische ervaring van je studie bij ons in de praktijk toe te passen! Jij bent zelfstandig en proactief en krijgt energie van de vele mensen met wie je gaat samenwerken.

  • Hbo student (2e, 3e of 4e jaars), bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Communicatie of Marketing;
  • Je bent creatief, stressbestendig en flexibel
  • Communicatief sterk in woord en geschrift
  • Jij bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage van 4 à 5 maanden…

… dan is dit ons aanbod!

Een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige stageplek in een klein team met veel (externe) contacten. Een stage vergoeding tussen de €250,- en €350,- bruto per maand op basis van 32 uur (afhankelijk van je opleiding en ervaring) en een reiskostenvergoeding van €0,19 per km. Last but not least! Elke week een vrijdagmiddagborrel (wanneer het weer mag en kan), een toffe begeleider in een organisatie waar een ongedwongen cultuur heerst!

Interesse in deze uitdaging?!

Als je van de ouderwetse manier houdt mag je jouw (korte) motivatiebrief en CV mailen naar Mustafa Kocak; m.kocak@iwnl.nl. We staan ook uiteraard open voor nieuwe manieren van solliciteren, denk hierbij aan een korte pitch om jezelf voor te stellen i.p.v. een motivatiebrief? Wel willen we graag een CV van je ontvangen. Wil je meer weten over onze organisatie of heb je vragen? Bel gerust met Mustafa op 06 22 02 57 61.

Informatie

Locatie
Amersfoort
Richting
Marketing en communicatie
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32 uur
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development