BBL Medewerker backoffice (IW Zuid-Holland)

Ga je binnenkort starten met een MBO 3 of 4 BBL opleiding gericht op administratie? Dan zoeken wij jou! Wij bieden een uitdagende leer-werkplek waar je wordt opgeleid en meteen je theorie in de praktijk uitvoert.

Wie zijn wij

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. Wij voorzien bedrijven in de behoefte van gekwalificeerd personeel met het vakmanschap voor de Technische Installatiebranche en krijgen energie van het (bij)scholen van deze medewerkers. Wij zijn voorlopers op het gebied van kwaliteitsregelingen en de kwaliteit van beroepspraktijkvorming. Daarnaast zien wij het als onze taak om onze branche te profileren als aantrekkelijke werkgever én om een bijdrage te leveren aan de belangrijke transitie richting duurzaamheid. 

IW Nederland is de koepelorganisatie en bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven. Sinds 2016 werken deze zeven regionale opleidingsbedrijven samen in de stichting IW Nederland. De zeven directeuren van de regionale IW’s vormen samen het landelijk IW Nederland stichtingsbestuur met een landelijke Raad van Toezicht.
Wij hebben een landelijke dekking, maar een regionale aanpak. Wij gaan voor duurzame relaties met belangrijke stakeholders: bedrijven, brancheorganisaties en onderwijsinstellingen. Binnen onze strategie staan de (aankomende) medewerkers van de bedrijven centraal en
geloven wij in ‘een leven lang ontwikkelen’. Door intensieve persoon-lijke begeleiding, het bieden van maatwerk, vertrouwen én het bieden van kansen, zorgen we ervoor dat iedereen kan groeien en slagen. 

Binnen de regio Zuid-Holland is IW Zuid-Holland actief en beschikt over 4 opleidingslocaties, te weten: Leiden, Rijswijk, Rotterdam en Dordrecht. IW Zuid-Holland zorgt voor werving van technische mensen, opleiden en onderbrengen bij erkende leerbedrijven in de branche. We hebben de focus op het opleiden van gekwalificeerd personeel, we scholen werknemers van bedrijven bij én we leiden zij-instromers op. Onze opleidingen en cursussen worden constant vernieuwd, zodat we bijdragen aan veranderprocessen en vernieuwingen binnen onze branche.

Wat ga je doen

Je komt te werken op onze opleidingslocatie in Rijswijk, binnen een klein maar gemotiveerd team van backoffice collega’s en je hebt een ondersteunende rol binnen de organisatie. 

De werkzaamheden betreffen dagelijkse administratieve afhandelingen ten behoeve van de Monteurs in Opleiding, de staf medewerkers en contractonderwijs. Hierin fungeer je als eerste aanspreekpunt voor zowel deze monteurs als bedrijven. Daarnaast voer je allerhande kantoor- en facilitaire werkzaamheden uit voor onze vier locaties. 

Wij zoeken een enthousiaste collega welke ons helpt onze visie te realiseren: “het zijn van de beste opleider voor de Technische Installatiebranche in onze regio”.

Wat vragen we 

Je volgt een MBO 3 of 4 BBL opleiding gericht op administratie; 

Je bent leergierig en beschikt over een gemotiveerde werkhouding;

Je bent iemand die nauwkeurig en punctueel te werk gaat; 

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; 

Wat kunnen wij je bieden

Veelzijdige en afwisselende functie; 

Gedreven, betrokken en bevlogen collega’s; 

BBL leer-werkplek met prima arbeidsvoorwaarden;

Voor algemene informatie verwijzen we je graag naar onze site: werkenbij.iwnederland.nl

Vragen over deze vacature?

Bel of mail met:
B. Blom HR Marketing Manager
06-11 03 03 72
b.blom@iwnl.nl

Fulltime uren: 32 uren per week

Verwachte startdatum: per direct

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Informatie

Richting
Administratie
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32 uur
Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development